Welkom bij Branded Cinema!

Branded Cinema is een productiehuis gevestigd in Eindhoven. We maken creatieve commercials, films, documentaires en branded content.

Wij stellen het emotionele verhaal centraal en we werken altijd toe naar cinematografisch krachtige beelden en een hoge production value. Branded Cinema streeft ernaar om op elke discipline van het filmvak met de beste mensen en middelen te werken zodat het eindresultaat door de samenwerking boven zichzelf uitstijgt.

In 2015 is Branded Cinema opgericht door Harrie Verbeek (1974-2020) en Monne Tuinhout (1987). De visie van Harrie en Monne vloeit door in alle projecten van Branded Cinema. Kwaliteit, cinematografische beelden en visuele po√ęzie om de kijker in het hart te raken.

Elk project begint met bovenstaande waarden en ambitie's. Uit een flexibele schil van freelancers stellen wij een uniek productieteam samen, voor een uniek eindresultaat.

Monne Tuinhout

Monne Tuinhout, Producent

Als filmproducent bij Branded Cinema heb ik gewerkt aan commercials, branded content, korte films en online ervaringen. Daarnaast werk ik met verschillende producenten, regisseurs en schrijvers samen aan de ontwikkeling en financiering van speelfilm projecten.

monne@brandedcinema.nl
06 28 99 14 79